Bliv elev

Har du endnu ikke fundet din drømmeefterskole - så kom og besøg os den 5. juni klokken 18.00.

Har du endnu ikke fundet din drømmeefterskole, og vil du undgå at komme på venteliste? Så kom og besøg os på Næsgaard Efterskole.

BEMÆRK inden i melder jer til rundvisning, om der er ledige pladser på den ønskede linje og årgang. Hvis der er markeret med rødt, er det fordi ventelisten er så lang, at vi ikke længere skriver på venteliste. Hvis der er markeret med gult, så skriver vi fortsat på venteliste, og det koster ikke noget at stå på ventelisten. Er der markeret med grønt, er der fortsat ledige pladser.

På Næsgaard Efterskole glæder vi os til at møde dig og dine forældre og vise vores flotte skole frem. Aftenen starter med forstanderens fortælling klokken 18.00.  Her kan du høre en masse om de muligheder, skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig.

Efter fortællingen vil eleverne vise vores skole frem. Til rundvisningen vil I få mulighed for at møde vores elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole.

Når rundvisningen er færdig, vil der være en let anretning, kaffe, te og saftevand. Her vil der også være mulighed for at stille uddybende spørgsmål til forstanderen og lærerne. Besøgsaftenen er normalt færdig mellem 20.00 og 20.30.

Hvis man vælger at tilmelde sig et skoleår, vil man inden for 14 dage modtage en opkrævning på 2.500,00 kroner, som er et tilmeldingsgebyr. Vær opmærksom på at man bliver optaget i den rækkefølge, man tilmelder sig rundvisningen.

Husk også at besøge vores side på Facebook. Her kan man se rigtig mange fotos fra hverdagen på Næsgaard. Vi vil også sætte pris på, hvis man har læst skolens værdigrundlag, inden man kommer på besøg.

I er meget velkomne til at kontakte kontoret på 54 86 80 30, hvis der skulle opstå spørgsmål om økonomi.

Læs om indmeldelse, statslig elevstøtte og betaling inden tilmelding til rundvisningklik her

Tilmeld dig rundvisningen i formularen til højre – bemærk at tilmeldingen kun gælder rundvisningen og ikke en plads til et skoleår.

Vi glæder os meget til at se jer


Tilmeld dig rundvisningen herunder