Bliv elev

Har du endnu ikke fundet din Drømmeefterskole så kom og besøg os lørdag den 11. juni klokken 10.00.

Har du endnu ikke fundet din drømmeefterskole, og vil du undgå at komme på venteliste? Så kom og besøg os lørdag den 11. juni.

BEMÆRK, inden I melder jer til rundvisning, om der er ledige pladser på den ønskede linje og årgang. Hvis der er markeret med rødt, er det fordi ventelisten er så lang, at vi ikke længere skriver på venteliste. Hvis der er markeret med gult, så skriver vi fortsat på venteliste, og det koster ikke noget at stå på ventelisten. Er der markeret med grønt, er der fortsat ledige pladser.

På Næsgaard Efterskole glæder vi os til at møde dig og dine forældre og vise vores flotte skole frem. Dagen starter med forstanderens fortælling i foredragssalen klokken 10.00.  Her kan du høre en masse om de muligheder skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig.

Vi bor midt i noget af den absolut smukkeste natur med udsigt til Østersøen, de store bøgeskove og Møn på den anden side af sundet. Den kan vi desværre ikke vise jer den aften, men til gengæld vil vi gøre alt for at oplyse vores flotte skole på denne aftenJ

Efter fortællingen vil eleverne vise vores skole frem. Til rundvisningen vil I få mulighed for at møde vores elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole.

Når rundvisningen er færdig, vil der være en let anretning, kaffe, the og kage. Her vil der også være mulighed for at stille uddybende spørgsmål til forstanderen og lærerne.

Hvis man vælger at tilmelde sig et skoleår, vil man inden for 14 dage modtage en opkrævning på 2.500,00 kroner, som er et tilmeldingsgebyr. Vær opmærksom på at man bliver optaget i den rækkefølge, man tilmelder sig.

Husk også at besøge vores side på Facebook. Her kan man se rigtig mange fotos fra hverdagen på Næsgaard. Vi vil også sætte pris på, hvis man har læst skolens værdigrundlag, inden man kommer på besøg.

I er meget velkomne til at kontakte kontoret på 54 86 80 30, hvis der skulle opstå spørgsmål om økonomi.

Tilmeld dig Rundvisningen i formularen til højre – bemærk at tilmeldingen kun gælder rundvisningen og ikke en plads til et skoleår.