Bliv elev

Fandt du ikke din drømmeefterskole på Efterskolernes Aften? Så kom til rundvisning hos os torsdag den 30. marts klokken 18.00

Torsdag den 30. marts holder vi Rundvisning. Det er en unik mulighed for dig der ikke fandt drømmeefterskolen på Efterskolernes Aften, eller dig der bare ikke er startet søgningen endnu. 

 

Det er vigtigt at I orientere jer på oversigten over ledige pladser og venteliste, så I undgår at køre forgæves. Det er umuligt for os at give garanti på sandsynligheden for at komme ind via ventelisten. Det er dog klart, at jo længere ude i fremtiden, man skal på efterskole, jo større er muligheden for, at der kan blive en plads.

 

På Næsgaard Efterskole glæder vi os til at møde dig og dine forældre og vise vores flotte skole frem. Dagen starter med forstanderens fortælling i sportshallen eller foredragssalen klokken 18.00.  Her kan du høre en masse om de muligheder skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig. 

 

Efter fortællingen vil eleverne vise vores skole frem. Til rundvisningen vil I få mulighed for at møde vores elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole.

Når rundvisningen er færdig, vil der være en let anretning, kaffe, the og saftevand. Her vil der også være mulighed for at stille uddybende spørgsmål til forstanderen og lærerne.

Hvis man vælger at tilmelde sig et skoleår, vil man inden for 14 dage modtage en opkrævning på 2.500,00 kroner, som er et tilmeldingsgebyr. Vær opmærksom at man bliver optaget i den rækkefølge, man tilmelder sig til rundvisningen.

 

Husk også at besøge vores side på Facebook. Her kan man se rigtig mange fotos fra hverdagen på Næsgaard. Vi vil også sætte pris på, hvis man har læst skolens værdigrundlag, inden man kommer på besøg.

I er meget velkomne til at kontakte kontoret på 54 86 80 30, hvis der skulle opstå spørgsmål om økonomi.

Tilmeld dig ti rundvisningen i formularen til højre – bemærk at tilmeldingen kun gælder rundvisningen og ikke en plads til et skoleår.

Vi glæder os meget til at se jer.


Tilmeld dig rundvisningen herunder