Bliv elev

Vi glæder os til at slå dørene op til Efterskolernes Dag søndag den 25. september fra 12.00 til 17.00

Søndag den 25. september er der Efterskolernes Dag på alle landets efterskoler. Det er en unik mulighed for at finde den efterskole, som passer bedst til lige netop dig. 

På Næsgaard Efterskole glæder vi os til at møde dig og dine forældre og vise vores flotte skole frem. Bemærk at vi åbner dørene én time før de fleste andre efterskoler. Sidste år havde vi over 1500 gæster på dagen, og det er vigtigt, at alle får så god en oplevelse som muligt.

For at blive elev på skolen skal du have deltaget i en af forstanderens fortællinger og en efterfølgende rundvisning af skolens dejlige elever. Fortællingerne er klokken 12.00, 13.30 og 15.30 Her kan du høre en masse om de muligheder skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig.

I skal i tilmeldingen vælge, hvornår I ønsker at deltage i fortællingen. Når tidspunktet er fuldtegnet, så lukker vi for den mulighed.  

Vær opmærksom på, at der er stor sandsynlighed for, at alle pladser til skoleåret 2024-2025 vil være optaget efter denne rundvisningsdag. Til skoleåret 2025-2026 kan enkelte linjer være optaget efter denne dag.

Til rundvisningerne vil I få mulighed for at møde skolens elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole.

I løbet af dagen vil skolens 5 linjer præsentere sig på følgende steder i tidsrummet 13.00 til 13.30, 14.30 til 15.00 og 16.00 til 16.30. Der vil selvfølgelig være lærere og elever fra de respektive linjer tilstede hele dagen

  • Fodboldlinjen kan du finde i vores taktiklokale og på fodboldbanen
  • Løbelinjen finder I udendørs ved parkeringspladsen – de er ikke til at overseJ
  • Naturlinjen opholder sig ved bålpladsen og i trætoppene
  • Kunst- & Designlinjen holder til i skolens smukke atelier
  • Musiklinjen spiller i vores flotte musikhus

Under hele arrangementet vil der være stort sandwich, kaffe- og kagebord i skolens spisesal og udenfor (hvis vejret er til det). Vi håber, at I vil give jer tid til at nyde køkkenets lækkerier og den forrygende udsigt.

For at sørge for den bedst mulige forplejning, skal vi bede jer om at tilmelde jer til dagen, så vi ved, om der skal laves 1200, 1400 eller 1700 sandwichJ

Elever, lærere, personalet og bestyrelsen glæder sig meget til at se jer på Næsgaard Efterskole til Efterskolernes Dag

Tilmeld dig Rundvisningen i formularen til højre – bemærk at tilmeldingen kun gælder rundvisningen og ikke en plads til et skoleår.