Åbent hus

Vi glæder os til at slå dørene op til Efterskolernes Dag
søndag den 27. september fra 12.00 til 17.00

Søndag den 27. september er der Efterskolernes Dag på alle landets efterskoler. Det er en unik mulighed for at finde den efterskole, som passer bedst til lige netop dig.

På Næsgaard Efterskole glæder vi os til at møde dig og dine forældre og vise vores flotte skole frem. Bemærk at vi åbner dørene én time før de fleste andre efterskoler, fordi vi får utroligt mange gæster, og vi ønsker at give jer den bedste oplevelse på dagen.

For at blive elev på skolen skal du have deltaget i én af forstanderens fortællinger og en efterfølgende rundvisning af skolens dejlige elever. Fortællingerne foregår i skolens foredragssal klokken 12.00, 13.30 og 15.30 Her kan du høre en masse om de muligheder skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig. 

Til 2021-2022 er der ikke flere pladser til piger på musiklinjen, og der er venteliste på naturlinjen for drenge, der skal i 10. klasse. Vær også opmærksom på, at der er meget stor sandsynlighed for, at alle pladser til skoleåret 2021-2022 vil være optaget efter denne rundvisningsdag. Til skoleåret 2022-2023 kan enkelte linjer være optaget efter denne dag.

Til rundvisningerne vil I få mulighed for at møde skolens elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole.

I løbet af dagen vil skolens 5 linjer præsentere sig på følgende steder i tidsrummet 13.00 til 13.30, 14.30 til 15.00 og 16.00 til 16.30. Det vil selvfølgelig være muligt at møde lærere og elever fra de respektive linjer hele dagen.

  • Fodboldlinjen kan du finde i vores taktiklokale og på fodboldbanen
  • Løbelinjen finder I udendørs – de er ikke til at overse
  • Naturlinjen opholder sig ved bålpladsen og i trætoppene
  • Kunst- & Designlinjen holder til i skolens smukke atelier
  • Musiklinjen spiller i vores flotte musikhus

Vi vil meget gerne bede jer om at tilmelde jer. Det er ikke fordi, vi ikke har plads, da vi er vant til at have omkring 1000 gæster. Vi vil bare gerne have et rimeligt overblik over, hvor mange gæster vi får på hver enkelt linje.

Under hele arrangementet vil der være stort sandwich, kaffe- og kagebord i skolens spisesal. Vi håber, at I vil give jer tid til at nyde køkkenets lækkerier og den forrygende udsigt.

Elever, lærere, personalet og bestyrelsen glæder sig meget til at se jer på Næsgaard Efterskole til Efterskolernes Dag.