• facebook.png
  • youtube.png
  • instagram.png
  • google+.png
  • FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER
fb-fold.png

SE BILLEDER FRA VORES SPORTSARRANGEMENTER

Musical

 

   
   

f66a8f678ecefec639386bd281004948.JPGmarts måned er det tid til skolens store musicalopsætning. I en hel uge lægges bøgerne til side, og alle skolens elever og ansatte kaster sig ud i den store opgave.

På Næsgaard Efterskole ”køber” vi ikke en færdiglavet musical. Eleverne beslutter selv, hvad musicalen skal handle om. De skaber selv scenerne, forfatter replikkerne, komponerer musikken, skriver tekster, bygger scene og designer kostumer.

2c112a364555a2d3a19c854d47a2fc01.JPGDet er en super spændende og krævende proces. Alle skal arbejde hårdt i en hel uge. Det er vigtigt for os, at samtlige elever kommer på scenen enten som musiker eller skuespiller. Det er for os en pædagogisk ”kæphest”, at alle roller er vigtige. Der er ikke på forhånd skabt særlige bærende hovedroller. Eleverne skaber selv deres roller undervejs, og bestemmer selv, hvor store de ender med at blive. Ansvaret for den mindre rolle er fuldt så stort som det for den større, og at ingen rolle kan undværes.


fa95ea5451379049e1df3eeaa9aa9595.JPG
 
 
Vi ønsker at lave en opsætning, som svinger sig over niveauet ”skolekomedie”, derfor vil eleverne få brug for at give alt, de har i sig til det fælles bedste! 
Oplevelsen af at være et uundværligt og vigtigt tandhjul i det store musical-maskineri er en oplevelse for livet og noget, der modner………

Musicalen opføres 4 gange. Fredag bliver en forestilling for venner og gamle elever. Lørdag er der forestilling for forældre og familie. Søndag spilles musicalen for kommende elever med forældre. Mandag inviteres de lokale skoler.