• facebook.png
  • youtube.png
  • instagram.png
  • google+.png
  • FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER
fb-fold.png

SE BILLEDER FRA VORES SPORTSARRANGEMENTERSE BILLEDER FRA VORES SPORTSARRANGEMENTER

Åbent hus på Næsgaard Efterskole
søndag den 11. marts 2018 kl. 12.30.

Fandt du ikke din drømmeefterskole på Efterskolernes Aften, så kom og besøg os i dagslys til åbent hus søndag den 11. marts klokken 12.30.

Vi har alt optaget til vores kunst- og designlinje til skoleåret 2018-2019, men vi skriver fortsat på venteliste.
Der er meget få pladser tilbage på de andre linjer.

Til 2019-2020 er der stadig pladser, men enkelte linjer kan blive optaget på denne dag.

Til 2020-2021 er der god plads

For at blive elev på Næsgaard Efterskole skal du have overværet forstanderens fortælling. Fortællingen denne dag foregår i skolens foredragssal klokken 12.30. Her kan du høre en masse om, hvilke muligheder skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig.
Efter fortællingen vil eleverne vise vores flotte skole frem. Til rundvisningen vil I få mulighed for at møde skolens elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole.

Efter rundvisningen inviterer vi på køkkenets lækre hjemmebag, kaffe, the og saft. Her kan man også få lejlighed til at stille yderligere spørgsmål til skolens forstander og nogle af lærerne.
Klokken 15.00 vil der i hallen være mulighed for at overvære skolens store musical, som eleverne har lavet helt fra bunden.

Hvis man vælger at tilmelde sig et skoleår, vil man inden for 14 dage modtage en opkrævning på 2000,00 kroner. Når beløbet er betalt, er man sikker på en plads til det valgte skoleår. Tilmeldingsgebyret tilbagebetales ved skoleårets afslutning.

I er meget velkomne til at kontakte kontoret på 54 86 80 30, hvis der skulle opstå spørgsmål om betaling.

Husk at tilmelde jer til dagen.

På glædeligt gensyn den 11. marts.
Med venlig hilsen
Næsgaard Efterskole