Bliv elev

Åbent hus på
Næsgaard Efterskole
torsdag den 26. marts 2020
kl. 18.30.

Har du endnu ikke fundet din drømmeefterskole? Kom og besøg os torsdag den 26. marts klokken 18.30. Vi giver en let aftensmad, inden I kører retur igen.

Hvis du er interesseret i skoleåret 2020-2021 skal du være opmærksom på at der fuldt optaget på løbelinjen, på kunst og designlinjen, på fodboldlinjen drenge, på musiklinjen piger og på naturlinjen drenge. Vi skriver dog fortsat på venteliste. Der er én plads tilbage på fodboldlinjen piger, hvorefter der kun er mulighed for venteliste.

Til 2021-2022 er der stadig pladser, men fodbold-, løbe- og kunst- & designlinjen kan blive optaget på denne dag.

For at blive elev på Næsgaard Efterskole skal du have overværet forstanderens fortælling. Fortællingen denne dag foregår i skolens foredragssal klokken 18.30. Her kan du høre en masse om, hvilke muligheder skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig. 

Efter fortællingen vil eleverne vise deres skole frem. Til rundvisningen vil I få mulighed for at møde skolens elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole.

Efter rundvisningen inviterer vi på en let aftensmad, kaffe, the, vand og saft. Her kan man også få lejlighed til at stille yderligere spørgsmål til skolens forstander og nogle af lærerne. I kan forvente, at arrangementet er færdigt mellem 20.00 og 21.00.

Hvis man vælger at tilmelde sig et skoleår, vil man inden for 14 dage modtage en opkrævning på kr. 2.500,00 kroner i tilmeldingsgebyr. Når beløbet er betalt, er man sikker på en plads til det valgte skoleår.

I er meget velkomne til at kontakte kontoret på 54 86 80 30, hvis der skulle opstå spørgsmål om betaling.

Det kan være en god idé at besøge vores facebookside. Der er mange billeder af skolens hverdag og høje aktivitetsniveau. Klik på Facebook ikonet øverst på siden .

Husk at tilmelde jer dagen i formularen til højre.

Vi glæder os meget til at se jer.