Bliv elev

Åbent hus på Næsgaard Efterskole søndag den 27. oktober 2019 kl. 10.00.

Fandt du ikke din drømmeefterskole på Efterskolernes Dag, så kom og besøg os til åbent hus søndag den 27. oktober klokken 10.00.

Til skoleåret 2020-2021 er der ikke flere pladser på Kunst- og Designlinjen, men vi skriver stadig på venteliste. Til de sidste 4 linjer er der et yderst begrænset antal pladser.

Til 2021-2022 er der stadig pladser, men enkelte linjer kan blive optaget på denne dag.

For at blive elev på Næsgaard Efterskole skal du have overværet forstanderens fortælling. Fortællingen denne dag foregår i skolens foredragssal klokken 10.00. Her kan du høre en masse om, hvilke muligheder skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig. 

Efter fortællingen vil eleverne vise vores flotte skole frem. Til rundvisningen vil I få mulighed for at møde skolens elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole.

Efter rundvisningen inviterer vi på en let frokost, kaffe, the, vand og saft. Her kan man også få lejlighed til at stille yderligere spørgsmål til skolens forstander og nogle af lærerne.

Hvis man vælger at tilmelde sig et skoleår, vil man inden for 14 dage modtage en opkrævning på 1000,00 kroner i tilmeldingsgebyr og 1500,00 kroner i depositum. Når beløbet er betalt, er man sikker på en plads til det valgte skoleår. Depositummet tilbagebetales, når skoleåret er fuldført.

I er meget velkomne til at kontakte kontoret på 54 86 80 30, hvis der skulle være spørgsmål.

Husk at tilmelde jer til dagen herunder.

På glædeligt gensyn den 27. oktober.

Med venlig hilsen

Næsgaard Efterskole

Besøg os til Åbent Hus d. 27/10 kl. 10.00

Har du lyst til at opleve Næsgaard Efterskole? – Så tilmeld dig her