• facebook.png
  • youtube.png
  • instagram.png
  • google+.png
  • FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER
fb-fold.png

SE BILLEDER FRA VORES SPORTSARRANGEMENTERSE BILLEDER FRA VORES SPORTSARRANGEMENTER

Efterskolernes Aften på Næsgaard Efterskole 
onsdag den 10. januar 2018 kl. 18.00.

Har du endnu ikke fundet din drømmeefterskole, og vil du undgå at komme på venteliste? Så kom og besøg os til Efterskolernes Aften den 10. januar klokken 18.00.

Vi har alt optaget til vores kunst- og designlinje til skoleåret 2018-2019. Vi skriver ikke længere på venteliste, da ventelisten er meget lang.

På de andre linjer er der et meget begrænset antal pladser, og der vil med stor sandsynlighed være helt optaget til skoleåret 2018-2019 efter denne aften.

Til 2019-2020 er der stadig pladser, men enkelte linjer kan blive optaget på denne dag.

Til 2020-2021 er der stadig pladser.

For at blive elev på Næsgaard Efterskole skal du have overværet forstanderens fortælling. Fortællingen denne dag foregår i skolens foredragssal klokken 18.15. Her kan du høre en masse om, hvilke muligheder skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig. 

Efter fortællingen vil eleverne vise vores flotte skole frem. Til rundvisningen vil I få mulighed for at møde skolens elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole. I vil blive vist rundt af elever fra den linje, I eventuelt ønsker at tilhøre.

Efter rundvisningen inviterer vi på køkkenets lækre hjemmebag, kaffe, the og saft. Her kan man også få lejlighed til at stille yderligere spørgsmål til skolens forstander og nogle af lærerne.

Hvis man vælger at tilmelde sig et skoleår, vil man inden for 14 dage modtage en opkrævning på 2000,00 kroner. Når beløbet er betalt, er man sikker på en plads til det valgte skoleår. Tilmeldingsgebyret tilbagebetales ved skoleårets afslutning.

I er meget velkomne til at kontakte kontoret på 54 86 80 30, hvis der skulle opstå spørgsmål om betaling.

Husk at tilmelde jer dagen.

På glædeligt gensyn den 10. januar.

Med venlig hilsen

Næsgaard Efterskole