Bliv elev

Åbent hus på Næsgaard Efterskole lørdag den 1. februar 2020 kl. 10.00.

Fandt du ikke din drømmeefterskole på Efterskolernes Aften, så kom og besøg os i dagslys og se vores flotte skole.

Hvis du er interesseret i skoleåret 2020-2021 skal du være opmærksom på at der fuldt optaget på løbelinjen, på kunst og designlinjen, på fodboldlinjen drenge, på musiklinjen piger og på naturlinjen drenge. Vi skriver dog fortsat på venteliste. Der er kun én plads tilbage på fodboldlinjen piger og én plads på musiklinjen drenge. Herefter vil der kun være mulighed for at blive skrevet på venteliste  

Til 2021-2022 er der stadig pladser, men fodbold, løb og kunst- & designlinjen kan blive optaget på denne dag.

Til 2022-2023 er der fortsat plads på alle linjer.

For at blive elev på Næsgaard Efterskole skal du have overværet forstanderens fortælling. Fortællingen denne dag foregår i skolens foredragssal klokken 10.00. Her kan du høre en masse om, hvilke muligheder skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig. 

Efter fortællingen vil eleverne vise deres skole frem. Til rundvisningen vil I få mulighed for at møde skolens elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole.

Efter rundvisningen inviterer vi på en let frokost, kaffe, the, vand og saft. Her kan man også få lejlighed til at stille yderligere spørgsmål til skolens forstander og nogle af lærerne.

Hvis man vælger at tilmelde sig et skoleår, vil man inden for 14 dage modtage en opkrævning på 1000,00 kroner i tilmeldingsgebyr og 1500,00 kroner i depositum. Når beløbet er betalt, er man sikker på en plads til det valgte skoleår. Depositummet tilbagebetales, når skoleåret er fuldført.

I er meget velkomne til at kontakte kontoret på 54 86 80 30, hvis der skulle opstå spørgsmål om betaling.

Husk at tilmelde jer dagen i formularen til højre.

Vi glæder os meget til at se jer.