• facebook.png
  • youtube.png
  • instagram.png
  • google+.png
  • FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER
fb-fold.png

SE BILLEDER FRA VORES SPORTSARRANGEMENTERSE BILLEDER FRA VORES SPORTSARRANGEMENTER

Åbent Hus på Næsgaard Efterskole
Lørdag den 9. marts 10.00

Fandt du ikke din drømmeefterskole på Efterskolernes Aften, så kom og besøg os i dagslys til åbent hus
lørdag den 9. marts klokken 10.00.

Hvis du er interesseret i skoleåret 2019-2020 skal du ringe til os straks, da der kun i meget begrænset omfang er mulighed for at tilbyde en plads.

Til 2020-2021 er der stadig pladser, men enkelte linjer kan blive optaget på denne dag.

Til 2021-2022 er der god plads.

For at blive elev på Næsgaard Efterskole skal du have overværet forstanderens fortælling. Fortællingen denne dag foregår i skolens foredragssal klokken 10.00. Her kan du høre en masse om, hvilke muligheder skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig. 

Efter fortællingen vil eleverne vise vores flotte skole frem. Til rundvisningen vil I få mulighed for at møde skolens elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole.

Efter rundvisningen inviterer vi på en let frokost, kaffe, the, vand og saft. Her kan man også få lejlighed til at stille yderligere spørgsmål til skolens forstander og nogle af lærerne.

Hvis man vælger at tilmelde sig et skoleår, vil man inden for 14 dage modtage en opkrævning på 1000,00 kroner i tilmeldingsgebyr og 1500,00 kroner i depositum. Når beløbet er betalt, er man sikker på en plads til det valgte skoleår. Depositummet tilbagebetales, når skoleåret er fuldført.

I er meget velkomne til at kontakte kontoret på 54 86 80 30, hvis der skulle opstå spørgsmål om betaling.

Husk at tilmelde jer til dagen.

På glædeligt gensyn den 9. marts.

Med venlig hilsen

Næsgaard Efterskole