• facebook.png
  • youtube.png
  • instagram.png
  • google+.png
  • FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER
fb-fold.png

Tilføjet den 17 januar 2015 | 01:01

Åbent hus på Næsgaard Efterskole 28. marts 2015

Lørdag den 28. marts klokken 13.30 holder vi åbent hus på Næsgaard Efterskole. Fandt du ikke din drømmeefterskole på Efterskolernes Aften? Vil du være sikker på ikke at komme på venteliste til skoleåret 2016-2017? Så kom og besøg os til vores skole, og hør hvordan du kan komme til opleve dit livs skoleår og få venner for livet.

Til skoleåret 2015-2016 er der ikke flere pladser til piger. Ventelisten er lang, og der er ikke længere mulighed for at blive skrevet på venteliste.

Til 10. klasse i skoleåret 2015-2016 er der 3 pladser til drenge men kun til sports-, natur- eller musiklinjen. På kunst- & designlinjen kan drenge blive skrevet på venteliste.

Til 9. klasse i skoleåret 2015-2016 er der fuldt optaget, men der er fortsat mulighed for at blive skrevet på venteliste, hvis man er dreng.

For at blive elev på Næsgaard Efterskole skal du have overværet forstanderens fortælling. Fortællingen denne dag foregår i skolens foredragssal klokken 13.30. Her kan du høre en masse om, hvilke muligheder skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig. 

Efter fortællingen vil eleverne vise vores flotte skole frem.  Til rundvisningen vil I få mulighed for at møde skolens elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole. I vil blive vist rundt af elever fra den linje, I eventuelt ønsker at tilhøre.

Efter rundvisningen vil der være mulighed for at nyde køkkenets (sølvmedalje i økologi) lækre hjemmebag, kaffe, the og saft. Her kan man også få lejlighed til at stille yderligere spørgsmål til skolens forstander.

Hvis man vælger at tilmelde sig et skoleår, vil man inden for 14 dage modtage en opkrævning på 2000,00 kroner. Når beløbet er betalt, er man sikker på en plads til det valgte skoleår. Tilmeldingsgebyret tilbagebetales ved skoleårets afslutning.

I er meget velkomne til at kontakte vores forretningsfører Karin Thorsen på 54 86 80 30, hvis der skulle opstå spørgsmål om betaling.

Husk at tilmelde jer dagen.

På glædeligt gensyn den 28. marts.

Næsgaard Efterskole

 

Naesgaard_vinter_skrat_fra.jpg