• facebook.png
  • youtube.png
  • instagram.png
  • google+.png
  • FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER
fb-fold.png

Tilføjet den 8 december 2014 | 22:21

Efterskolernes Aften den 14. januar 2015

Onsdag den 14. januar fra 18.00 til 21.00 holder vi åbent hus på Næsgaard Efterskole. Fandt du ikke din drømmeefterskole på Efterskolernes Dag? Vil du være sikker på ikke at komme på venteliste til skoleåret 2016-2017? Så kom og besøg os på Efterskolernes Aften.

Vi har ikke flere pladser til 9. klasse i skoleåret 2015-2016, men der er fortsat mulighed for at blive skrevet på venteliste.

Til 10. klasse i skoleåret 2015-2016 er der ikke flere pladser til piger, men der er fortsat mulighed for at blive skrevet på venteliste.

Til 10. klasse i skoleåret 2015-2016 er meget få pladser til drenge men kun til sports- eller musiklinjen. På kunst- & designlinjen og naturlinjen er der fortsat mulighed for at blive skrevet på venteliste.

For at blive elev på Næsgaard Efterskole skal du have overværet forstanderens fortælling om skolen og dens værdier efterfulgt af en rundvisning af skolens dejlige elever. Fortællingen denne aften foregår i skolens foredragssal klokken 18.30. Her kan du høre en masse om de muligheder skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig. 

Til rundvisningerne vil I få mulighed for at møde skolens elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole. I vil blive vist rundt af elever fra den linje, I eventuelt ønsker at tilhøre.

Før og efter rundvisningen vil der være mulighed for at nyde køkkenets lækre hjemmebag, kaffe, the og saft. Her vil I også have mulighed for at stille spørgsmål til skolens dygtige og søde lærere.

Husk at tilmelde jer dagen.

På glædeligt gensyn den 14. januar.

Næsgaard Efterskole