• facebook.png
  • youtube.png
  • instagram.png
  • google+.png
  • FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER
fb-fold.png

Tilføjet den 11 januar 2016 | 14:28

Efterskolernes Aften på Næsgaard Efterskole onsdag den 13. januar 2016 klokken 18.00

  • Fandt du ikke din drømmeefterskole på Efterskolernes Dag? 
  • Vil du være sikker på ikke at komme på venteliste til skoleåret 2017-2018?

Så kom og besøg vores skole, og hør hvordan du kan komme til at opleve dit livs år og få venner for livet.

Til skoleåret 2016-2017 er der ikke flere pladser til piger på Kunst- & Designlinjen, men der er mulighed for at blive skrevet på venteliste. Der er 3 pige-pladser tilbage på de andre linjer.

Til 9. og 10. klasse i skoleåret 2016-2017 er der kun ganske få pladser til drenge men kun til Sports-, Natur- eller Musiklinjen. På Kunst- & Designlinjen kan drenge blive skrevet på venteliste.

For at blive elev på Næsgaard Efterskole skal du have overværet forstanderens fortælling. Fortællingen denne dag foregår i skolens foredragssal klokken 18.30. Her kan du høre en masse om, hvilke muligheder skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig. 

Efter fortællingen vil eleverne vise vores flotte skole frem.  Til rundvisningen vil I få mulighed for at møde skolens elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole. I vil blive vist rundt af elever fra den linje, I eventuelt ønsker at tilhøre.

Efter rundvisningen vil der være mulighed for at nyde køkkenets (sølvmedalje i økologi) lækre hjemmebag, kaffe, the og saft. Her kan man også få lejlighed til at stille yderligere spørgsmål til skolens forstander og nogle af lærerne.

Hvis man vælger at tilmelde sig et skoleår, vil man inden for 14 dage modtage en opkrævning på 2000,00 kroner. Når beløbet er betalt, er man sikker på en plads til det valgte skoleår. Tilmeldingsgebyret tilbagebetales ved skoleårets afslutning.

I er meget velkomne til at kontakte vores forretningsfører Karin Thorsen på 54 86 80 30, hvis der skulle opstå spørgsmål om betaling.

Husk at tilmelde jer dagen.

På glædeligt gensyn den 13. januar.

Med venlig hilsen

Næsgaard Efterskole