• facebook.png
  • youtube.png
  • instagram.png
  • google+.png
  • FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER
fb-fold.png

Tilføjet den 24 februar 2016 | 10:26

Jubilarsammenkomst

Kære Jubilar!

 

Det er utroligt som tiden flyver af sted. Det er nu enten 25, 40, 50, 60 eller 70 år siden, du var elev på Nørre Ørslev Ungdomsskole. Det skal naturligvis fejres på behørig vis.

 

Derfor er vi glade for at kunne invitere dig til

 

JUBILARSAMMENKOMST

FREDAG DEN 20. MAJ

Dørene åbnes klokken 17.00, hvor man den efterfølgende time kan hilse på hinanden og blive vist rundt på den nye skole, inden vi går til bords klokken 18.00. Køkkenet glæder sig til at forkæle jer med forret, hovedretter og dessertbord. Arrangementet slutter til midnat.

 

Senere på aftenen vil der være kaffe med hjemmebag. Under middagen serveres hvidvin, rødvin, øl og vand.

 

Det vigtigste punkt på aftenens program er jer kære gæster, gensynet, minderne og sidst men ikke mindst samværet med hinanden. I efterskoletraditionens ånd skal vi selvfølgelig synge fra højskolesangbogen. Senere har vi gjort foredragssalen klar, således at jubilarårgangene kan tage billeder og aftale med hinanden, hvordan de efterfølgende sendes rundt.

 

I løbet af middagen/aftenen vil der blive mulighed for at få ordet. Det kan handle om alt fra en lille hilsen til årgangen eller værelseskammeraten til anekdoter, historier og gode minder, som man gerne vil dele med resten af selskabet.

 

For at deltage i dette arrangement bedes du tilmelde dig til skolen hurtigst muligt – dog senest søndag den 1. maj. Du tilmelder dig ved at indbetale 250 kroner, som dækker aftenens traktement. Dette kan gøres ved at indbetale direkte til vores bankkonto i Nordea 2205 – 6700004137. Husk at påføre årgang, navn og eventuelt tidligere efternavn. Af hensyn til pladsen har vi desværre ikke mulighed for at invitere ægtefæller.

 

Der er fra kontorets side gjort en stor indsats for at finde repræsentanter fra jubilarårgangene, men det er naturligvis langt fra muligt at få kontakt til alle. Det store detektivarbejde ligger hos de repræsentanter fra årgangene, som det har været muligt for skolen at finde. Så snart I har opsporet gode holdkammerater, skal I bede dem kontakte kontoret straks på kontor@naesgaard.dk eller alternativt på telefon 54 86 80 30. Så vil de også få en invitation og dermed muligheden for at komme med til denne store dag. Vi har vedlagt den sidst kendte holdseddel.

 

Det drejer sig om følgende årgange:

 

70 års vinteren 45/46 & sommeren 46

 

60 års vinteren 55/56 & sommeren 56

 

50 års vinteren 65/66

 

40 års elevholdet 75/76

 

25 års elevholdet 90/91


De bedste hilsner fra Nørre Ørslev Ungdomsskole/Næsgaard Efterskole

 

Line & Anders Bøje Jørgensen

Forstanderpar