• facebook.png
  • youtube.png
  • instagram.png
  • google+.png
  • FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER
fb-fold.png

Tilføjet den 1 februar 2016 | 14:14

Næsgaard Efterskole præsenterer Team Tvilling til Horreby Aftenhøjskole

På Næsgaard Efterskole er vi stolte af at kunne præsentere Team Tvilling til vores afholdelse af Horreby Aftenhøjskole onsdag d. 24/2 kl 19.00 i skolens sportshal. Team Tvilling passer rigtig godt ind i Næsgaard Efterskoles ånd og menneskesyn. Næstekærlighed, man kan hvad man vil samt blod, sved og tårer, er de første ord, der falder en ind, når man læser tvillingernes præsentation. Arrangementet er for alle interesserede og er gratis.

 

Hør jerntvillingerne Steen og Peder Mondrups unikke historie - fra de blev født tre måneder for tidligt til de 34 år senere gjorde det umulige: Gennemførte en Ironman sammen selvom Peder har tilbragt hele sit liv i kørestol.

 

Sammen er Steen og Peder Mondrup Team Tvilling, og de fortæller med masser af humor, varme og glæde om deres fantastiske rejse frem mod Ironman Copenhagen i august 2014, hvor de blev de første tvillinger i verden, der gennemførte en Ironman sammen.

 

Hør den spændende historie om mod, vilje, store mål og drømme, motivation og en bundsolid tro på, at man kan hvad man vil, så længe man ser muligheder frem for begrænsninger. Tvillingerne overkommer både tvivl og modgang, og rejser sig fra nederlag og fortsætter deres kamp for hinanden og for drømmen om Ironman-medaljen med en tro på at de kan nå målstregen. Lige meget om det regner eller hagler eller de bliver kørt af vejen af en campingvogn, så er det blot forhindringer der skal forceres.

 

Men Team Tvilling er mere end Ironman. Det er kampen for at nedbryde tabuer og fjerne berøringsangsten mellem handicappede og 'almindelige' mennesker.

 

Steen og Peder fortæller om tankerne bag det store Team Tvilling-projekt, der har bragt tvillingerne endnu tættere sammen, og som er sat i søen for at skabe nye muligheder for handicappede og for at ændre omverdenens syn på handicappede - og handicappedes syn på sig selv. Steen og Peder kommer med deres bud på, hvordan får man et godt liv, selvom man er bundet til en kørestol og er afhængig af hjælp til alt. Deres positive syn på livet giver stof til eftertanke og smitter af på deres omgivelser, og deres arbejde og bedrifter har gjort dem til inspiration for mange.

 

Steen og Peder har i 2014 stiftet Foreningen Team Tvilling, der giver flere handicappede mulighed for at deltage i motionsløb og triatlon, og ved at gå forrest håber de, at handicappede og ikke-handicappede kan finde glæden ved sporten sammen.