• facebook.png
  • youtube.png
  • instagram.png
  • google+.png
  • FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER
fb-fold.png

Tilføjet den 9 oktober 2014 | 23:53

Succes ved triatlonstævne

Onsdag d. 8/10-2014 deltog Næsgaard Efterskole for første gang i historien i Hårslev Efterskoles triatlonstævne. 4 piger, 9 drenge og 3 lærere havde tilmeldt sig og sad ud på formiddagen, i bussen på vej mod Slagelse Svømmehal, spændte og med sommerfugle i maven . Væskebalancen var i orden, den rigtige kost var indtaget og på det mentale plan, var samtlige kommende triatleter klar til at yde deres bedste for NE.

Distancen var 1/8 Ironman, hvilket vil sige 450 m svømning i Slagelse Svømmehal efterfulgt af 22,5 km cykling (i hård modvind) og afsluttende med 5,3 km løb ved Hårslev Efterskole. Et godt arrangement hvor godt 200 andre elever og lærere deltog udover os.

Vi ville forsøge at vinde holdkonkurrencerne og dermed de flotte pokaler. For at vinde holdkonkurrencen skulle de 3 bedste pigetider sammenlagt være bedst. For drengene var det de 5 bedste tider. Endelig var der også en lærerpokal for skolens bedste kvindelige lærer og mandlige lærer lagt sammen.

De 3 bedste NE-piger blev placeret som nr. 1, 2 & 3! Så det var et nemt regnestykke. Pokalen var i hus. Drengenes 5 bedste placeringer var 2, 3, 4, 10 & 11. Også vildt flotte placeringer, hvor liveopdateringerne intenst blev fulgt for at prøve at regne ud, om det rakte. Det gjorde det. På lærersiden blev Mette nr. 1 hos kvinderne og Jan nr. 2 hos mændene, så også her kom pokalen i hus.

Summa summarum. Alle tristævnets 3 flotte pokaler står på Næsgaard Efterskole til skue for alle. Tak til alle 13 elever for jeres ekstraordinære indsats. I gav jer alle 100 %. Måske endda 110 %. I er seje. Megaseje

Tjek alle resultaterne her:

https://lapio.dgi.dk/event/2014-haarslev-skole-tri-og-duatlon/results