• facebook.png
  • youtube.png
  • instagram.png
  • google+.png
  • FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER
fb-fold.png

Tilføjet den 23 februar 2016 | 14:29

Tilmelding til SM i løb for efterskoler

 

SJÆLLANDSMESTERSKAB

KVART- OG HALVMARATHON 2016

IKKE KUN FOR GEPARDER OG GAZELLER

Så er nedtællingen startet til det store løb på Næsgaard Efterskole torsdag den 14. april klokken 12.00.

Der dystes på kvart- og halvmarathondistancen med start og mål på Næsgaard Efterskole. Vi håber, at rigtig mange elever og ansatte på regionens efterskoler vil deltage. Det er naturligvis et mesterskab, hvor der kæmpes om medaljer og ære, men også en super mulighed for at dyste med sig selv og måske for første gang i sit liv tilbagelægge 10,5 eller 21 kilometer.

På begge distancer gælder det for både elever og ansatte, at der kæmpes om guld, sølv og bronze såvel individuelt som på hold. Skolerne behøver ikke selv inddele holdene. Det bliver de 3 tre bedste tider fra den respektive skole, som kommer til at gælde på holddelen.

Som tidligere beskrevet er der præmie til de tre bedste i alle kategorierne. Udover vinderpræmierne vil der også være lækre lodtrækningspræmier.

Kvart- og halvmarathon bliver sat i gang samtidigt klokken 12.00. Der vil være præmieoverrækkelse klokken 15.00 i skolens sportshal.

Der vil være væske- og frugtdepoter ude på ruten for hver 5 kilometer. I målområdet vil der være grovboller, saft og frugt.

Fjorten dage inden løbet vil der på skolens hjemmeside www.næsgaard.dk komme yderligere information om blandt andet tidtagning, nummerudlevering og rutekort.

Deltagergebyret er 90 kroner pr. deltager, som skal indbetales på skolens konto 2205 8977722005 ”mærket” SM & deltagerskolens navn. Selve tilmeldingen af de respektive skolers løbere foregår elektronisk via et link på skolens hjemmeside og i denne mail. Vær omhyggelige med at anføre den rigtige distance, navnet på skolen, og om det er en elev, lærer eller gæsteløber, som skal løbe. Praktisk- og administrativt personale er naturligvis mere end velkomne, og de melder sig til under kategorien lærer.  Det er ikke nødvendigt med e-mail adresse og telefonnummer på alle løbere, bare der er kontaktoplysninger for den løbsansvarlige på skolen. Tilmelding og betaling senest mandag den 4. april.

 

Via dette link: http://my3.raceresult.com/50234/registration?lang=dk

Elever og ansatte på Næsgaard Efterskole glæder sig til en forrygende dag med udfordring, kammeratskab og sved på panden.

               De bedste hilsner fra løberteamet på   

                             Næsgaard Efterskole