• facebook.png
  • youtube.png
  • instagram.png
  • google+.png
  • FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER
fb-fold.png

SE BILLEDER FRA VORES SPORTSARRANGEMENTER

Basketball

Drenge og piger har en træningssession hver om ugen, hvor træning er kønsopdelt - yderligere tilbydes der en fællestræning på udvalgte aftener i løbet af året. Er du dreng eller pige og kan lide eller har lyst til at spille basketball med smil og godt humør, så vil basketball på Næsgaard Efterskole være lige noget for dig. Vi rummer flere forskellige niveauer og det vigtigste er ikke, hvor man er, når man starter, men hvor man er, når året slutter. Rigtig mange rykker sig meget i løbet af året, og der opstår de fleste år en kultur, hvor man flere aftener om ugen går ned og laver lidt street basket i hallen med god musik til.

Vi skal lære at skyde, drible og aflevere. Vi skal arbejde med styrke, vores boldkontrol og kropsbevidsthed på banen. Derudover skal vi opbygge et hold, som skal spille kampe mod efterskoler og klubhold. Desuden deltager vi i Sjællandsmesterskabet for efterskoler og nogle år også Danmarksmesterskabet for Efterskoler.

Yderligere skal vi ud og opleve det danske basketballmiljø, og det gør vi ved at have kontakt med klubben Attilla i Nykøbing.

Glæd dig - det bliver AWESOME!!