• facebook.png
  • youtube.png
  • instagram.png
  • google+.png
  • FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER
fb-fold.png

SE BILLEDER FRA VORES SPORTSARRANGEMENTER

Fodboldlinje

Som noget helt nyt har Næsgaard Efterskole fra skoleåret 2017-2018 en fodboldlinje.

Skolen har de sidste 5 år markeret sig blandt de bedste til Sjællandsmesterskabet for efterskoler. De to sidste år har vores piger været i finalen. I mesterskabsturneringen spiller vi minimum 10 kampe i skoleåret, og derudover arrangeres der flere træningskampe.

På fodboldlinjen kan du få op til 4 gange fodbold på skemaet.

Vi træner udendørs på vores eget flotteanlæg, som er et af Danmarks flotteste. Hvis vejret umuliggør udendørs træning, så rykker ind i vores sportshal, hvor vi træner teknik, futsal og styrketræning i motionsrummet.

Til træning fokusere vi på teknik, taktik, koordination og kondition, så vidt muligt altid med bold. Vi gør også meget ud af at træne målmændene.

På fodboldlinjen har vi 4 erfarne trænere, enten via DBU’s træneruddannelse eller via spillererfaring på divisionsniveau. Derfor er vi godt rustet til at udvikle dig som spiller, uanset om du er elitespiller eller på lavere niveau.

Skolen har et godt samarbejde med de lokale klubber, hvilket giver mulighed for, at eleverne kan deltage i klubbernes aftentræning.

Næsgaard Efterskole prioriterer kammeratskabet, venskabet og fællesskabet højt. Vi tror på, at den gode energi på holdene er stærkt medvirkende til, at man vinder de tætte kampe.

Har du lyst til at være en del af det unikke fodboldfællesskab på Næsgaard, så ses vi på fodboldbanen.

1-2-3 sveeeed!!!