• facebook.png
  • youtube.png
  • instagram.png
  • google+.png
  • FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER
fb-fold.png

SE BILLEDER FRA VORES SPORTSARRANGEMENTER

Girlpower

 

Girlpower er et lækkert valgfag for alle piger på skolen og DU kan være med, også selvom du ikke er vant til at træne. Jeg laver programmer til os, som ikke kræver noget særligt træningsudstyr og derfor kan du nemt tage programmerne med dig og lave dem hjemme eller sammen med andre, mens I er på skolen.

 

En girlpower-time indeholder som udgangspunkt:

 

  • Opvarmning – for at få pulsen op og gøre klar til forbrænding

  • Styrketræning (ofte på måtter) – især mave, baller, lår, ryg og arme

  • Udstrækning – af alle brugte muskler

  • Afspænding, afslapning og meditation – både stemmeguidet men også til musik, der får dig helt ned i gear

 

I timerne vil du finde elementer fra både yoga, pilates, callanetics osv.

 

Girlpower giver dig brugbare ideer til, hvordan du kan træne, så du føler dig stærk og veloplagt – med særligt fokus på de muskler, som piger gerne vil have styr på. Derudover er girlpower et uundværligt pusterum i hverdagen, hvor vi kan være sammen bare os piger.

Afspændingen og meditationerne kan inspirere dig til, hvordan du kan lave små effektive pauser til dig selv. Pauser, hvor I kan få ladet batterierne op igen og være klar til den dejlige men til tider travle efterskolehverdag.

 

Kom glad og meld dig på – jeg glæder mig til at se dig!

Crossfit for begyndere

Kom godt i gang med Crossfit på Næsgaard Efterskole

Crossfit er en af de hotteste former for træning lige nu og det er der god grund til. Træningen er nemlig lige så effektiv, som den er hård.

Når du møder op til en CrossFit time, ved du ikke hvad dagens træning, vil indebære. Programmet varierer fra gang til gang

Der er altid stor variation i øvelserne, hvilket betyder, at du konstant bliver udfordret uanset niveau.

Træningen består typisk af kredsløbstræning og/eller kropsvægtøvelser som armhævninger eller pushups samt øvelser med vægte. Vi træner med meget høj intensitet, og intensitet er lig med resultater.

CrossFit er fantastisk træning for alle - uanset niveau. Øvelserne tilpasses den enkeltes niveau og du vil opleve, at du på kort tid vil få opbygget en god grundform ligesom du også vil kunne se på kroppen, at den bliver mere fit.

Vi afslutter som regel timerne med  mindfullness . Det kan være i form af afstressnings-øvelser, pilates, yoga eller lignende.

Jeg vil glæde mig til at få dig en som en del af holdet