Skolens generalforsamling d. 13. maj kl. 19.00

Tilmelding til
skolens generalforsamling

Kære skolekredsmedlemmer

I denne tid med mange udfordringer på forskellige planer – har vi været meget usikre på, hvordan vi skulle håndtere skolens generalforsamling.

Nu er der dog kommet en melding fra centralt hold, som giver mulighed for at afholde generalforsamlingen virtuelt.

Vi er vel vidende om, at man kan have/få problemer med det tekniske hjemmefra. Derfor tilbyder vi at skabe rammen her på skolen.

Det kommer til at foregå på den måde, at vi indretter klasselokaler på skolen, således at man kan sidde sikkert med maksimalt 10 personer i rummet. Her vil man kunne følge generalforsamlingen på en skærm.

Når der skal stemmes, vil stemmesedlerne blive indsamlet fra de respektive rum. Vi skal selvfølgelig nok tilse, at der vil være rigelige mængder sprit – til hænderne – forstås.

Skulle man føle sig mest tryg ved at deltage i generalforsamlingen hjemmefra, er det naturligvis også en mulighed.

Hvis der efter den 10. maj åbnes for at kunne samles mere end 10, så vil vi finde en betryggende måde at afholde generalforsamlingen på i fysisk form.

Vi melder ud på hjemmesiden, hvordan det kommer til at foregå. I er selvfølgelig også mere end velkomne til at ringe på kontoret, hvis der er noget I er i tvivl om.

Uanset om forsamlingen bliver semivirtuel eller den bliver fysisk, så vil den blive afholdt på den udmeldte dato onsdag den 13. maj klokken 19.00.

Vi serverer Corona sikker kaffe og lagkage ude i lokalerne.

Tilmeldingen til generalforsamlingen kommer til at foregå via vores hjemmeside. Hvis man ikke har computer hjemme, kan man naturligvis ringe til os på 54 86 80 30

Vi glæder os til at ”se” jer – sammen – eller hver for sig.

De bedste hilsner fra Næsgaard Efterskole

Anders Bøje Jørgensen,
Forstander