Musiklinje

Et år på musiklinjen er fyldt til randen af oplevelser og udfordringer. Linjen er typisk niveaudelt, så uanset hvilket niveau, man er på, vil man af have mulighed for at udvikle sig enormt i løbet af året.

Lærerne på linjen er dybt passionerede og engagerede musikere. Musiklinjens mantra er, at vi passer på hinanden, og at vi udvikler os mest, hvis vi tør at lave fejl.
At stå på en scene og fremføre et stykke musik er noget af det mest fantastiske og frygtindgydende, man kan forestille sig. Det kræver stort mod og en tro på, at holdet bag dig bakker dig op både menneskeligt og musikalsk. Vi bruger den første del af året på at øve intensivt, således at de sange, vi skal optræde med, sidder dybt på rygraden. Senere på året intensiveres vores koncertprogram, og vi optræder for en bred skare af publikummer. I tiden op til skolens store musical, bruges undervisningstiden oftest på at skrive og arrangere de sange, der skal fremføres.

Vi har to fantastiske og fuldt udrustede øvelokaler til rådighed, så der er altid mulighed for at øve i sit orkester eller alene uden for undervisningstiden.

I skolens studie arbejdes med beats og produktion, og man får her mulighed for at indspille og producere sine egne sange. Vi arbejder i produktionsprogrammet Studio One. Vi arbejder med forskellige indspilningsteknikker og lydredigering, såsom komprimering, tilføjelse af effekter, mix – og mastering. Undervisningen i studieteknik indgår som en naturlig del af musiklinjen.

Instrument er et valgfag, hvor alle har mulighed for at modtage undervisning en til en eller i små grupper. Vi underviser bredt i mange instrumenter, så er du til guitar, trommer, bas, klaver, keyboard, sang eller noget helt andet, så skal vi nok sørge for at du finder glæde og motivation ved netop dit instrument.

”Året på musiklinjen er det vildeste, jeg nogensinde har været en del af. Man er en del af et band og et fællesskab og her føler man sig vigtig og vedkommende. Det er helt umuligt ikke at blive tætte og komme til at holde af hinanden. Jeg vil altid se tilbage på lange ”øvere” i musiklokalet, store og små koncerter, sangskrivning og samspil som de allerbedste oplevelser” – Anna årgang 2018/2019

”Alle bliver udfordret på hver deres niveau og med god stemning er der både plads til at grine og lave fejl samtidigt med, at man bliver bedre. Lærerne er dygtige og meget engagerede og arbejder med at få alle ud over scenekanten” – Magnus årgang 2016/2017

Hent A5 flyer for Musiklinjen her

Linjefag

Næste rundvisning: Efterskolernes Dag d. 29. september - Tilmelding nødvendig

Læs mere her