Om Næsgaard

Næsgaard Efterskole er en af Danmarks absolut smukkeste efterskoler, og vi er meget privilegerede med beliggenheden midt i naturen ved skov og strand.

Det er naturligvis vigtig, at kunne tilbyde vores elever og deres forældre de mest optimale fysiske rammer. Vigtigst af alt er dog værdierne, som Næsgaard Efterskole er bygget på.

For at kunne opleve en positiv udvikling – såvel som menneske – som på et af vores 5 linjefag – er det vigtigt at være en del af et værdifuldt fællesskab.

Vi har i mange år arbejdet med skolens værdier, hvilket også giver sig til udtryk i vores værdigrundlag. Det er af stor betydning, at værdierne ikke kun er skrevne, men at de også manifesterer sig i hverdagen.

Skolens elever bliver meget hurtigt bevidste om de værdier, som de oplever over alt i skolehverdagen.

Når de unge mennesker oplever et værdifuldt og trygt læringsmiljø, er der næsten ingen grænser for, hvor stor en fremgang de kan spore på den boglige undervisning og deres fokusfag.

Den høje kvalitet på undervisningen er selvfølgelig en væsentlig faktor for elevernes udvikling, men det er forståelsen for værdierne, der giver de sidste væsentlige procenter til den unikke oplevelse.

Under fagene kan du læse, hvordan vi rent praktisk forsøger at tilbyde et stærkt undervisningsmiljø. Ved at klikke på skolens værdigrundlag kan du få uddybet, hvordan vi ønsker at løfte hele efterskoleoplevelsen op på et højere niveau.