Bliv elev

Fandt du ikke din drømmeefterskole på Efterskolernes Dag? Så kom til åbent hus hos os søndag den 29. oktober klokken 10.00

Søndag den 29. oktober holder vi ”Lille Efterskolernes Dag”. Det er en unik mulighed for dig, der ikke fandt drømmeefterskolen på Efterskolernes Dag, eller dig der bare ikke er startet søgningen endnu. 

I løbet af uge 40 vil vi have opdateret overblikket over ledige pladser og venteliste, så I undgår at køre forgæves.

På Næsgaard Efterskole glæder vi os til at møde dig og dine forældre og vise vores flotte skole frem. Dagen starter med forstanderens fortælling i Sportshallen klokken 10.00.  Her kan du høre en masse om de muligheder skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig. 

Efter fortællingen vil eleverne vise vores skole frem. Til rundvisningen vil I få mulighed for at møde vores elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole.

Når rundvisningen er færdig, vil der være en let anretning, kaffe, the og kage. Her vil der også være mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Vær opmærksom at man bliver optaget i den rækkefølge, man tilmelder sig til rundvisningen. Hvis man vælger at tilmelde sig et skoleår, vil man inden for 14 dage modtage en opkrævning på 2.500,00 kroner, som er et tilmeldingsgebyr.

Husk også at besøge vores side på Facebook. Her kan man se rigtig mange fotos fra hverdagen på Næsgaard. Vi vil også sætte pris på, hvis man har læst skolens værdigrundlag, inden man kommer på besøg.

I er meget velkomne til at kontakte kontoret på 54 86 80 30, hvis der skulle opstå spørgsmål om økonomi.

Tilmeld dig Lille Efterskolernes Dag i formularen til højre – bemærk at tilmeldingen kun gælder rundvisningen og ikke en plads til et skoleår.

Vi glæder os meget til at se jer.


Tilmeld dig rundvisningen herunder