Bliv elev

Vi glæder os til at slå dørene op til Efterskolernes Dag søndag den 26. september fra 12.00 til 17.00

Søndag den 26. september er der Efterskolernes Dag på alle landets efterskoler. Det er en unik mulighed for at finde den efterskole, som passer bedst til lige netop dig.

På Næsgaard Efterskole glæder vi os til at møde dig og dine forældre og vise vores flotte skole frem. Bemærk at vi åbner dørene én time før de fleste andre efterskoler.

Vær opmærksom på, at alle pladser til skoleåret 2022-2023 vil være optaget efter denne rundvisningsdag. Til skoleåret 2022-2023 er der allerede nu optaget på fodboldlinjen drenge og kunst- & designlinjen både piger og drenge. Vi skriver dog fortsat på venteliste.

Til skoleåret 2023-2024 kan enkelte linjer være optaget efter Efterskolernes Dag.

For at blive elev på skolen skal du have deltaget i én af forstanderens fortællinger og en efterfølgende rundvisning af skolens dejlige elever. Fortællingerne er klokken 12.00, 13.30 og 15.00 Her kan du høre en masse om de muligheder skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig. 

Til rundvisningerne vil I få mulighed for at møde skolens elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole.

I løbet af dagen vil skolens 5 linjer præsentere sig på følgende steder i tidsrummet 13.00 til 13.30, 14.30 til 15.00 og 16.00 til 16.30.

  • Fodboldlinjen kan du finde i vores taktiklokale og på fodboldbanen
  • Løbelinjen finder I udendørs ved parkeringspladsen – de er ikke til at overse
  • Naturlinjen opholder sig ved bålpladsen og i trætoppene
  • Kunst- & Designlinjen holder til i skolens smukke atelier
  • Musiklinjen spiller i vores flotte musikhus

Der vil selvfølgelig være lærere og elever fra de respektive linjer tilstede hele dagen.

Under hele arrangementet vil der være stort sandwich, kaffe- og kagebord i skolens spisesal. Vi håber, at I vil give jer tid til at nyde køkkenets lækkerier og den forrygende udsigt.

For at sørge for den bedst mulige forplejning, skal vi bede jer om at tilmelde jer til dagen, så vi ved, om der skal laves 1000, 1200 eller 1400 sandwich

Elever, lærere, personalet og bestyrelsen glæder sig meget til at se jer på Næsgaard Efterskole til Efterskolernes Dag.

Tilmeld dig Efterskolernes Dag i formularen til højre – bemærk at tilmeldingen kun gælder rundvisningen og ikke en plads til et skoleår.