Bliv elev

”Åbent Hus” på Næsgaard torsdag den 3. juni. kl. 18.00

Har du endnu ikke fundet din drømmeefterskole, og vil du undgå at komme på venteliste? Så kom og besøg os torsdag den 3. juni klokken 18.00.

BEMÆRK: Der er ikke flere ledige pladser til skoleåret 2021-2022, men det er fortsat muligt at blive skrevet på venteliste.

Til 2022-2023 er der stadig pladser, men enkelte linjer kan blive optaget efter denne dag.

For at blive elev på Næsgaard Efterskole skal du have overværet forstanderens fortælling klokken 18.00 i foredragssalen eller hallen. Her kan du høre en masse om, hvilke muligheder skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig. 

Efter fortællingen vil eleverne vise vores flotte skole frem. Til rundvisningen vil I få mulighed for at møde vores elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole.

Efter rundvisningen inviterer køkkenet på et let aftensmåltid, kaffe, the, vand og saft. Her kan man også få lejlighed til at stille yderligere spørgsmål til skolens forstander og nogle af lærerne. Vi forventer, at arrangementet er færdigt omkring klokken 20.30.

Skulle retningslinjerne for Corona betyde, at vi ikke kan afholde rundvisningen fysisk, så skal I selvfølgelig nok få besked hurtigst muligt. Vi tror og håber på, at det kan lade sig gøre.

Hvis man vælger at tilmelde sig et skoleår, vil man inden for 14 dage modtage en opkrævning på 2.500,00 kroner, som er et tilmeldingsgebyr. Det koster ikke penge at stå på vores venteliste.

Husk også at besøge vores side på Facebook. Her kan man se rigtig mange fotos fra hverdagen på Næsgaard. Vi vil også sætte pris på, at man har læst skolens værdigrundlag, inden man ”kommer på besøg”.

I er meget velkomne til at kontakte kontoret på 54 86 80 30, hvis der skulle opstå spørgsmål om økonomi.

Husk at tilmelde jer dagen.

Vi glæder os meget til at se jer.