Bliv elev

AFLYST
Åbent hus på
Næsgaard Efterskole
torsdag den 26. marts 2020
kl. 18.30.

På grund af ministerens påbud og anvisninger har vi ikke mulighed for at gennemføre den planlagte rundvisning. Vi melder hurtigst muligt ud, når vi ved mere om tingenes tilstand.

Hvis du er interesseret i skoleåret 2020-2021 skal du være opmærksom på at der fuldt optaget på flere af linjerne. Vi har dog et yderst begrænset antal pladser, hvis man skal gå i 9. klasse i dette skoleår. Det gælder for drenge til løb og musik, piger til natur og fodbold. Der er helt ekstraordinært én plads til en 10. klasses fodboldpige.

Til 2021-2022 er der stadig pladser, men fodbold-, løbe- og kunst- & designlinjen kan blive optaget ved næste rundvisning.

For at blive elev på Næsgaard Efterskole skal du have overværet forstanderens fortælling. Fortællingen denne dag foregår i skolens foredragssal klokken 18.30. Her kan du høre en masse om, hvilke muligheder skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig. 

Efter fortællingen vil eleverne vise deres skole frem. Til rundvisningen vil I få mulighed for at møde skolens elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole.

Efter rundvisningen inviterer vi på en let aftensmad, kaffe, the, vand og saft. Her kan man også få lejlighed til at stille yderligere spørgsmål til skolens forstander og nogle af lærerne. I kan forvente, at arrangementet er færdigt mellem 20.00 og 21.00.

Hvis man vælger at tilmelde sig et skoleår, vil man inden for 14 dage modtage en opkrævning på kr. 2.500,00 kroner i tilmeldingsgebyr. Når beløbet er betalt, er man sikker på en plads til det valgte skoleår.

I er meget velkomne til at kontakte kontoret på 54 86 80 30, hvis der skulle opstå spørgsmål om betaling.

Det kan være en god idé at besøge vores facebookside. Der er mange billeder af skolens hverdag og høje aktivitetsniveau. Klik på Facebook ikonet øverst på siden.

Husk at tilmelde jer dagen i formularen til højre.

Vi glæder os meget til at se jer.