Bliv elev

Ændringer til Efterskolernes Dag

Kære efterskoleaspirant med forældre

Som I måske allerede ved, så har Efterskoleforeningens Bestyrelse valgt, at alle landets efterskoler ikke kan afholde Efterskolernes Dag, som de oprindeligt havde planlagt det.

Tag det helt roligt – vi lover at arbejde på at finde en løsning for jer alle sammen, så det bliver muligt at få besøgt vores dejlige skole.

Allerede tilmeldt
Alle jer der allerede har tilmeldt jer søndagens rundvisning inden i dag klokken 15.00, I vil få besked via den mail, I har tilmeldt jer på. I mailen vil være en detaljeret beskrivelse af den virtuelle rundvisning.

Har du/I endnu ikke tilmeldt søndagens rundvisning
Dem der endnu ikke har tilmeldt sig Efterskolernes Dag, beder vi udfylde formularen, og så vil vi hurtigst muligt melde tilbage, hvornår vi kan invitere jer på besøg, hvad enten det bliver fysisk eller virtuelt.

Da vi har modtaget henvendelse fra mere end 1000 gæster, der har ønsket at besøge vores skole, så håber vi meget, at I vil væbne jer med tålmodighed. De særlige omstændigheder, som vores land befinder sig i, gør at vores arbejdsbyrde er steget enormt. Vi vil alligevel arbejde hårdt på, at hjælpe jer alle, men det kommer til at tage længere tid, end vi er vant til.

Bemærk at det ikke er muligt at forhåndsreservere en plads, uden at man har været på ”rundvisning” det være sig virtuelt eller fysisk.

De bedste hilsner fra Næsgaard Efterskole