Bliv elev

Har du endnu ikke fundet din Drømmeefterskole?
Så besøg os på Efterskolernes Aften onsdag den 13. januar kl. 18.00

Har du endnu ikke fundet din drømmeefterskole, og vil du undgå at komme på venteliste? Så kom og besøg os onsdag den 13. januar.

BEMÆRK: Der er ikke flere ledige pladser til skoleåret 2021-2022, men det er fortsat muligt at blive skrevet på venteliste. Hvis det skulle ende med, at der bliver en ledig plads, vil man selvfølgelig blive inviteret på besøg, inden man tilmelder sig endeligt.

På Næsgaard Efterskole glæder vi os til at møde dig og dine forældre og vise vores flotte skole frem. Dagen starter med forstanderens fortælling Her kan du høre en masse om de muligheder skolen kan tilbyde dig. Du vil også få at vide, hvad skolen forventer af dig. 

Efter fortællingen vil eleverne vise vores skole frem. Til rundvisningen vil I få mulighed for at møde vores elever i ”øjenhøjde”. De vil fortælle lige fra hjertet om efterskolelivet, og I kan stille en masse spørgsmål om det at være elev på netop vores skole.

Hvis man vælger at tilmelde sig et skoleår, vil man inden for 14 dage modtage en opkrævning på 2.500,00 kroner, som er et tilmeldingsgebyr. Det koster ikke penge at stå på vores venteliste.

Husk også at besøge vores side på Facebook. Her kan man se rigtig mange fotos fra hverdagen på Næsgaard. Vi vil også sætte pris på, hvis man har læst skolens værdigrundlag, inden man kommer på besøg.

I er meget velkomne til at kontakte kontoret på 54 86 80 30, hvis der skulle opstå spørgsmål om økonomi.

Husk at tilmelde jer dagen.

Vi glæder os meget til at se jer.