Fodboldlinje

Fodboldlinjen på Næsgaard Efterskole ønsker at tilbyde et helt unikt fodboldår med fokus på langtidsholdbar spilleglæde.

Hele trænerteamet har en fælles vision for fodbolden på vores skole. Vi ønsker, at samtlige spillere igennem træningen på Næsgaard Efterskole vil møde et trygt træningsmiljø, hvor vi vil forpligte dig til at yde dit bedste i de 4 ugentlige træninger.

Pigefodbold på Næsgaard Efterskole vægtes mindst lige så højt som drengefodbold. Vi har hvert år omkring 30 piger, som brænder for at spille fodbold på højtt niveau. Udover at vi selvfølgelig styrker pigernes tekniske og fysiske formåen, er fokuspunkterne at skabe mentalt stærke spillere og et positivt holdfællesskab.

Trænerteamets erfaringer spænder fra højeste eliteniveau – UEFA PRO-LICENS (mangeårig trænererfaring fra herre ungdomslandsholdene samt scout for A-Landsholdet,  målmandstræner for ungdomslandsholdene) og egen spillererfaring på diverse ungdomslandshold og divisionsniveau. Derfor er vi godt rustet til at udvikle dig som spiller.

Vores overbevisning er, at det er den ægte og u(s)polerede spilleglæde, som er den væsentligste faktor for at udnytte sit og holdets fulde potentiale. Fodboldlinjens vision er også – at danne og uddanne spillerne til at træffe selvstændige valg på banen – uden en masse verbale korrektioner fra sidelinjen.

Vi prioriterer kollektivet, fællesskabet og venskabet særdeles højt. Vi tror på, at den gode positive energi på holdene er stærkt medvirkende til et trygt og udviklende træningsmiljø, som ofte vil medføre, at man vinder de tætte kampe. Til træning fokuserer vi på såvel holdets – såvel som på den enkelte spillers udvikling. Det gør vi ved at træne teknik, koordination, possession og taktik – og så vidt muligt altid med bold.

Målmandstræning er en vigtig del af træningen på Næsgaard Efterskole. Vi prioriterer træningen af vores talentfulde målmænd mindst lige så højt som markspillernes. Du kan forvente at få fokuseret målmandstræning 1-2 gange om ugen. Det er Jesper Hansen, som også er træner for ungdomslandsholdene og den lokale 1. divisions klub, der står for disse træninger.

På Næsgaard Efterskole vil du få træning på dit skoleskema 4 gange om ugen. Derudover er det muligt at tage C-træner uddannelsen.

Hos drengene vil vi typisk have en 1.holdstrup, en 2.holdstrup og en 3.holdstrup og hos pigerne en 1.holdstrup og en 2.holdstrup.

På vores skole er det væsentligt, at man så vidt muligt får lige mange kampe, uanset om man er på 1. eller 3. holdet. Derfor spiller vi med i både Efterskoleligaen og i den landsdækkende Skoleliga. Du vil typisk komme til at spille 15-20 kampe i løbet af dit efterskoleår.

Vi træner oftest på vores helt nye kunstgræsstadion, som er det første i Danmark helt uden granulat eller infill. Derudover træner og spiller vi selvfølgelig også på ægte græs – på vores andet anlæg, som er en af Danmarks flottest beliggende baner.

Der trænes også teknik, indendørs fodbold og futsal i vores sportshal. En væsentlig del af fodboldsæsonen indbefatter selvfølgelig styrketræning i vores motionsrum.

Har du lyst til at være en del af det unikke fodboldfællesskab på Næsgaard, så ses vi på fodboldbanen – og kampråbet er naturligvis 1-2-3 sveeeed!!!

Hent A5 flyer for Fodboldlinjen her

Linjefag

Næste rundvisning: Efterskolernes Dag d. 29. september - Tilmelding nødvendig

Læs mere her